Aflat in frumosul golf Almyrou, langă Georgioupolis, Pilot Beach Resort are o plajă privată cu nisip si grădini pitoresti, 5 piscine si facilităti excelente de sănătate si agrement.

Relaxati-vă in camere bine dotate si bucurati-vă de frumusetile naturale inconjurătoare. Incepeti intr-un mod plăcut ziua cu un bufet de mic dejun din partea casei, inainte de a alege dintr-o multime de activităti de agrement.

Aveti la dispozitie 4 piscine in aer liber si una interioară incălzită. Bucurati-vă de o plimbare relaxantă de-a lungul plajei private lungi. Faceti-vă timp pentru dumneavoastră in sanctuarul din centrul de spa de la Complexul Pilot Beach. Participati la unul dintre cursurile de fitness organizate in complex, inclusiv yoga, pilates si gimnastică acvatică. Eliberati-vă creativitatea in atelierul de arte.

Seara, Pilot Beach Resort oferă o varietate de optiuni pentru cină. Copiii pot savura propriul lor meniu sub supravegherea echipei energice de animatori, in timp ce dumneavoastră savurati delicatese traditionale grecesti si cretane la restaurantul de pe malul mării. După aceea, puteti servi o băutură la cocktail bar sau puteti asculta muzică de dans la barul plin de viată Ermis.

vezi mai multe

SERVICII INCLUSE:

▶ 7 nopti cazare cu tipul de masa specificat pentru fiecare hotel

▶ Bilet de avion cursa charter Oradea-Creta Heraklion-Oradea

▶ Transfer de grup aeroport-hotel-aeroport

▶ Taxele de aeroport

▶ Asistenta turistica locala

vezi mai multe

SERVICII NEINCLUSE:

▷ Asigurarea medicala si STORNO

▷ Excursii optionale si intrarile la obiective

▷ Alte cheltuieli ce nu sunt specificate a fi incluse

▷ Taxa hotel - se plateste la fata locului

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre PILOT BEACH RESORT, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate